2023

22 січня ми відкриваємо виставку, організовану у співпраці з Земельним представництвом Нижньої Саксонії (Niedersächsischen Landesvertretung) (Берлін, Німеччина), німецька та англійська версії.

 

2022

  • Центр досліджень Голокосту та релігійних меншин у співпраці з Єврейським музеєм в Осло (Осло, Норвегія) (жовтень – досі), норвезька та англійська версії.
  • Ринкова площа у Вроцлаві в рамках Днів взаємоповаги (Вроцлав, Польща) (жовтень-листопад), польська та українська версії.
  • Синагога в Герліці (Герліц, Німеччина) (серпень-жовтень), німецька версія.
  • Культурний центр DAStietz в рамках Днів єврейської культури (Хемніц, Німеччина) (квітень-липень), німецька версія.
  • Парламент землі Бранденбург (Потсдам, Німеччина) (січень-березень), німецька версія.

2018

Постійна експозиція в Синагозі Під Білим Лелекою (Вроцлав, Польща) (відкрита досі), польська, англійська та німецька версії.

 

Концерти Незакінчені життя

– Листопад 2022, Музей історії польських євреїв POLIN у співпраці з Посольством Королівства Норвегії в Польщі (Варшава, Польща): Бенте Кахан, Ронен Ніссан, Анна Блаут, Крістіан Данович та оркестр NFM Leopoldinum.

– Листопад 2021, Іспанська синагога (Прага, Чехія): Бенте Кахан, Ронен Ніссан, Крістіан Данович та оркестр NFM Leopoldinum.

– Листопад 2021, Синагога Під Білим Лелекою  (Вроцлав, Польща): Бенте Кахан, Ронен Ніссан, Крістіан Данович та оркестр NFM Leopoldinum.

– Вересень 2019 р., Синагога «Під Білим Лелекою » (Вроцлав, Польща): Бенте Кахан, Ронен Ніссан, Анна Блаут, Томаш Лещинський, Малгожата Васючонек, Мальвіна Коц, Маржена Маліновська, Ян Скоповський, Мірослав Малий.

Skip to content